Google Digital Garage motorola

Kirjoittaja: Jessika Pennanen

19 tammikuun, 2023

Lähdeteos: Google Digital Garage

Lähdeteoksen kirjoittaja: Google

Teoriapisteet: 4

Mikä meni hyvin ja mitä opin?

Mielestäni tästä sai hyvän käsityksen digimarkkinoinnista. Paljon löytyi uusia termejä, joihin en ollut törmännyt aiemmin. Luin syksyllä kirjan nimeltä Digimarkkinointi ja siitä sai kyllä hyvän peruskäsityksen siitä, mitä tarkoittaa digimarkkinointi. Tämä googlen ilmainen koulutus opetti käytännönläheisten esimerkkien kautta, kuinka hyödynnän sitä käytännössä. Hakukoneoptimointi ja hakukonemarkkinointi on ollut itselleni vieras asia ja niin kirjan kuin tämän avulla opin kuinka ne toimivat.

Mikä meni huonosti?

Välillä ohjevideot tai välikokeet olivat vähän turhan helppoja, jonka takia meinasi mennä mielenkiinto. Tuntui myös, että jotkut kohdat oli käännetty vähän hassusti suomen kielelle.

Mitä vien käytäntöön?

Mahdollisesti jo kevään aikana pääsen hyödyntämään näitä projektissani. Markkinoinnin koulutusohjelman korvaavana tehtävänä pääsen suunnittelemaan Seppälän renkaanvaihdolle markkinointikampanjan ja sitä kautta mahdollisesti sen toteutusta. Uskon, että saan keväälle tai viimeistään syksylle jonkun markkinointiin liittyvän projektin, jossa pääsen kehittämään itseäni paremmaksi markkinoijaksi.

You May Also Like…

Somevaikuttajaksi!

(Markkinoinnin koulutusohjelma) Viimeaikoina somevaikuttajan työ on kiehtonut minua, siksi päätin lukea Emmi Lehtomaan...

0 kommenttia

Lähetä kommentti