Russ – Its all in your head

Kirjoittaja: Veeti Rastas

9 marraskuun, 2021

Lähdeteos: Its all in your head

Lähdeteoksen kirjoittaja: Russ

Teoriapisteet: 2

Moneen kertaan platinaa myynyt räppäri, laulaja, kirjoittaja, tuottaja ja nykyään myös kirjailija Russel James Vitale ”Russ” julkaisi esikoisteoksensa ”its all in your head – get out of your own way” 12.marraskuuta 2019.  Kirja käsittelee paljon Russin omaa tarinaansa musiikin parissa ja miten hänestä tuli erittäin menestynyt artisti ja bisnesmies nuoressa iässä. Kaverihan on siis vasta 29. Kirjasta tuli nopeasti National Bestseller, Wall Street Journal bestseller; USA Today bestseller; Publishers Weekly bestseller; World Wide bestseller.

Muutama pointti mikä nousi itselle ylös kirjasta.

Puhu unelmasi todeksi, manifestaus

Russ puhuu kirjassaan siitä, kuinka hän ajatteli jo ennen menestyvää uraansa, että hän on menestyvä artisti. Mitä hän ei ollut, hän teki vanhempiensa alakerrassa musiikkia ja sai siitä hyvinä kuukausina noin 200 dollaria. Hän kertoi joskus tavanneensa naisen joka kertoi hänelle, että ole varovainen mitä ajattelet sillä se muuttuu joskus todeksi. Voit puhua, ajatella ja uskoa asioita todeksi. Ehkä se pointti tässä on se, että usko itseesi ja tekemiseesi jo ennen kuin olet välttämättä saavuttanut juuri mitään. Elä ja ajattele unelmasi todeksi. Manifestointi on varmasti monelle hyvinkin utopistinen ajatus, ymmärrän kyllä. Onhan se hieman huuhaan kuuloista. Itse uskon siihen, että omilla alitajunnaisilla uskomuksilla on suuri vaikutus elämään. MUTTA. Eihän siis pelkällä toivomisella ja uskomisella mitään aikaiseksi saa. Töitä täytyy tehdä.

“All my success is a manifestation of what has been in my head since I was a scrawny little boy. Before I knew who I was, I knew who I was. “

Pidä fokus ensimmäisessä ajatuksessa ja toimi

Usein kun mietimme jotain liian pitkään, seuraavana tulee epäilys. Epäilys ja pelko siitä, että jahass onko tämä nyt sittenkään hyvä idea/ajatus tai että voiko tämä toimia. Tämän takia moni asia jää tekemättä. Siksi on tärkeä oppia ottamaan koppia nopeasti siitä ensimmäisestä ajatuksesta ja toimia. Eipähän jää tekemättä.

Tee itse

Russin esimerkissä hän antoi biisinsä toisen miksattavaksi ja se tuli takaisin sellaisena mikä ei vastannut hänen odotuksiaan eikä ollut tyytyväinen. Joten siitä eteenpäin hän on tehnyt sen usein itse, ehkä myöskin hyvä näin sillä hän myös itse tietää miltä haluaa biisinsä kuulostavan.

Työnteko on usein hauskaa ja antoisaa yhdessä, mutta toiseen liikaa luottaminen ja toisen tekemiseen riippuvaisena oleminen ei ole hyvä asia. Kun oppii itse tekemään monia asioita on myös enemmän ovia auki ja samalla itsellä enemmän luovaa vapautta tehdä asiat. Myös tehdä ne oikein.

Inspiraatio

Isoin motivaattori ja inspiraation lähde täytyisi olla minä tulevaisuudessa. Hyvä esimerkki mitä Russ käytti oli kun hän pelaa NBA 2K peliä ja luo siinä oman tyypin jolla aloitta uran. Alussa pelaajan overall on 60 ja mikä pitää pelaamisen mieleisenä ja mielenkiintoisena on ajatus siitä että pelaaja voi olla jossain vaiheessa overall 99. Mielestäni loistava vertauskuva, itse allekirjoitan peliä pelanneena täysin. Näin se täytyisi olla oikeassa elämässäkin.

Russin kirja on jälleen yksi self help/inspiraatio kirja monen muun joukossa. Mutta mielestäni kirjassa oli paljon hyviä ajatuksia siitä kuinka olla armollinen itselleen ja täytyy nauttia prosessista ja siitä mitä tekee. Russ on nuoreen ikäänsä hyvin menestynyt kaveri. Se on inspiroivaa jo itsessään.

You May Also Like…

Kilpailuetua etsimässä

Selasin Jamkin nettikirjastoa ja kymmenien kirjojen joukosta vastaan tuli Markku Vierulan (2021) teos Löydä...

Sanojen supervoima

Sanojen supervoima kirja on nimensä mukainen tietopakkaus siitä, miten sanat oikeasti vaikuttavat elämäämme. En ollut...

Älykäs intuitio

Luin Asta Raamin kirjoittaman kirjan ”Älykäs intuitio”. Kirja kertoo siitä, kuinka pystyt käyttämään intuitiota...

0 kommenttia

Lähetä kommentti