Johtavat ajatukset

Kirjoittaja: Pekka Martinmäki

5 huhtikuun, 2020

Lähdeteos:

Lähdeteoksen kirjoittaja:

Teoriapisteet:

Johtavat ajatukset ohjaavat toimintaamme ja toimivat innostuksena. Johtavat ajatukset muistuttavat miksi tiimiakatemia on olemassa. Tiimiakatemian arki on usein sekavaa ja kaikki lähtee itsestä. Mitään ei saa valmiina ja kukaan ei pakota työntekoon. Siksi on hyvä pohtia johtavia ajatuksia ja selkeyttää tavoitteita. Niitä lukiessani ymmärsin tiimiakatemian tavoitteet paremmin. Oli hienoa huomata kaikkien meille pinkuille kerrottujen ohjeiden löytyvän myös kirjallisena. Ne toimivat minulle ohjeina ja innoituksen lähteenä.

Arvot

  1. Luottamukselliset ihmissuhteet ja pitkäaikaiset kumppanuudet

Henkilökohtaiset suhteet toisiimme, perheeseemme ja asiakkaisiimme ovat edellytys liiketoiminnassa. Kaikki ovat tärkeitä mutta minulle suurimmaksi korostuu suhde muihin tiimin jäseniin. Ensin tarvitsemme luottamusta tiimiimme ja sen kautta voimme rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita.

 

  1. Tiimiyrittäjyys

Jatkuvat treenit ja yhdessä tekemisen kautta kehitämme tiimiämme ja luomme työmahdollisuuksia toisillemme. Opin jakaminen ja rakentava palaute edistää tiimimme oppimista. Tunnemme omat tehtävämme ja pidämme toisemme vastuussa niistä.

 

  1. Jatkuvat kokeilut ja jatkuva uuden synnyttäminen

Rikomme omia rajojamme ja teemme rohkeita kokeiluja. Tiimimme uskaltaa haaveilla suurista asioista ja lähteä niitä toteuttamaan. Mielestäni festivaalien suunnittelu ja LC:n vaellus Andorran halki ovat esimerkkejä siitä, miten rohkeasti olemme valmiita kokeilemaan uusia haasteita. Vaikka molemmat peruuntuivat, olen varma siitä, että jatkossa kehitämme ja kokeilemme vähintään yhtä suuria ideoita.

 

  1. Tekemällä oppiminen ja käytännönläheisyys

Viemme teorian suoraan käytäntöön asiakkaidemme kanssa ja otamme vastuun tekemisistämme. Opimme varmasti paljon enemmän lukemalla teorian itse ja tekemällä kirjanpitoa käytännössä, kuin kuuntelemalla luentoja aiheesta.

 

  1. Matkustaminen

Kasvatamme omaa ja tiimiakatemian valtavaa verkostoa matkustamalla eri puolille maailmaa tutkimaan erilaisia toimintamalleja. Matkustamisesta saa myös hienoja kokemuksia ja uusia ystäviä, mutta tärkeimpänä on oppiminen. Oppiminen muiden toimintamalleista ja niiden soveltaminen omiimme. Tiimin sisäinen tavoitteemme on edelleen lähteä yhteiselle matkalle, vaikka se tältä keväältä peruuntui.

 

 

You May Also Like…

Älykäs intuitio

Mikä on se mystinen työkalu, jota Oprah, Einstein, Elon Musk, Steve Jobs, Nikola Tesla ja lukuisat muut aikamme nerot...

Digiyrittäjän käsikirja

Digiyrittäjän käsikirja kertoo, kuinka kannattava konsulttiyritys perustetaan ja kasvatetaan. Digikonsultti voi tehdä...

Suojattu: Lisää liksaa

Salasanasuojattu

Katsoaksesi tätä suojattua sisältöä, kirjoita salasana alle:

0 kommenttia

Lähetä kommentti