Johtavat ajatukset

Kirjoittaja: Jussi Craycroft

6 toukokuun, 2021

Lähdeteos: Tiimiakatemian johtavat ajatukset

Lähdeteoksen kirjoittaja: Jussi Craycroft

Teoriapisteet: 1

Tiimiakatemia antaa kerta toisensa jälkeen meille upeita mahdollisuuksia. Meille on annettu mahdollisuus omalla tekemisellä oppia. Lähes aina riskittä saamme kokeilla mitä ikinä meitä sitten sillä hetkellä kiinnostaakin. Mielestäni tärkein asia mitä akatemialla olisi hyvä oivaltaa on oman jutun löytäminen ja mitä haluaa lähteä kehittämään. Tarkoituksena meillä kaikilla on kuitenkin jatkaa tästä työ elämään jokseenkin samanlaisissa hommissa.

Tiimiakatemian arvot

  1. Ihmissuhteet

Verkoston kerääminen ja ihmissuhteet ovatkin aivan ytimessä tätä kaikkea, sen takia se onkin akatemian arvoissa. On tärkeää jatkuvasti kehittää ihmissuhteitaan. Olemme miltei päivittäin tekemisissä asiakkaiden kanssa ja toistemme kanssa olemme päivittäin tekemisissä. Tulemme kaikki olemaan jonkinlaisessa vuorovaikutuksessa asiakkaiden ja ihmisten kanssa työelämässä.

  • Tiimiyrittäjyys

Meillä kaikilla on erilaista osaamista tiimissä. On tärkeää, että autamme toisiamme erilaisissa projekteissa, kun tiimistä on kuitenkin kyse. Jatkuvasti tulee vastaan erilaisia projekteja jossa voimme hyödyntää eri osaamista tiimin sisällä. Treenien ja yhdessä olon avulla jatkuvasti opetamme toisiamme. On myös hienoa nähdä, kuinka iso jengi tekee työtä yhteistä päämäärää varten. Tiimissä on paljon voimaa kun on paljon erilaisia mielipiteitä ja niitä sulatetaan yhdeksi hyväksi ideaksi

  • Rohkeat kokeilut ja jatkuva uuden synnyttäminen

Tiimiakatemialla saamme kaikki kokeilla hulluja ideoitamme lähes aina riskittä. Pyrimme aina keksimään keinoja millä voimme kehittää toimintaamme ja sitä kautta menestyä. Aina opimme jotain kaikesta mitä teemmekin ja joskus voi jopa yllättyä ja löytää ihan uuden kultakaivoksen jollain rohkealla kokeilulla.

  • Tekemällä oppiminen

Opimme paljon koko ajan toisiltamme ja kuinka erilaissa projekteissa toimia ja mitä kannattaa välttää. On hienoa päästä jo tekemään näitä projekteja jota voi sitten tulevaisuudessa vielä viilata. Koko ajan opimme kaikesta mitä teemme niin treeneissä, projekteissa, tiimiakatemian sisällä sekä asiakkailtamme.

  • Matkustaminen

Olisi hienoa nähdä kuinka oikeasti olisikaan toteutunut Learning Circus tai muut hauskat perinteet mitä akatemialla on ollut. Matkustamisella haetaan varmaankin erilaisten kulttuurien kanssa toimiminen ja kuinka he hoitavat asioitaan. Uskon, että vielä jonain päivänä pääsemme tätä toteuttamaan.

You May Also Like…

Digital Garage

Google digital garage on monelle akatemialaiselle tuttu Googlen ilmaiskurssi, joka käsittelee muun muassa...

Uteliaisuuden taito

Hanna Siefenin Uteliaisuuden taito käsittelee uteliaisuutta psykologin näkökulmasta ja sitä, kuinka uteliaisuus on...

Matkan opas

Johdanto Nappasin Tiimiakatemian kirja hyllystä tämän Saku Tuomisen ja Risto Kuulasmaan kirjoittaman kirjan...

0 kommenttia

Lähetä kommentti