Digimarkkinoinnin motorola

Kirjoittaja: Jarkko Sirkiä

10 joulukuun, 2020

Lähdeteos: Google Digital Garage

Lähdeteoksen kirjoittaja: Google

Teoriapisteet: 4

                                                                                                                           

Motorola

Mikä meni hyvin?
Hyvää kurssissa oli sen laajuus ja haastavuus. Ennen tehtäviä oli mahdollisuus lukea aiheesta ja sen jälkeen vielä katsoa opetus video. Tehtävät olivat myöskin tarpeeksi lyhyitä ja ytimekkäitä omaan makuun.

Onnistuin omasta mielestä hyvin koulutusvaiheessa tehtävistä ja lähdin myös hyvillä mielin.

Toisella yritys kerralla varasin aikaa paljon enemmän kokeen suorittamiseen ja pääsin läpi.

Mikä meni huonosti?

Huonosti meni mielestäni osaan tehtävään valmistautuminen. Silloin kun halusin vähän oikeista ja jätin videon katsomatta niin en päässytkään tehtäviä heti läpi. Paha maku jäi suuhun, myös kun en päässyt ensimmäisellä yrittämällä koetta läpi. Olisin voinut keskittyä enemmän kysymyksiin. Tosin ensimmäisellä yritys kerralla tein kokeen kiireessä ja en ajatellut, että se voisi viedä niin kauan.

Mitä opin?

Opin paljon digimarkkinoinnista ja sen eri osa-alueista. Oma aikaisempi markkinointi osaaminen ei ole ollut kovinkaan hyvällä mallilla ja tämän kurssin aikana huomisin sen tärkeyden yritystoiminnassa. Kurssilla esimerkkinä käytetyt pienet yritykset auttoivat havainnollistamaan markkinoinnin tärkeyden yrityksille.
Omien nettisivujen laadukas sisältö ja avainsanojen miettiminen on ensimmäinen askel kohti hakukoneoptimointia.

Voisin kirjoitella tähän koko kurssin sisällön, koska melkein kaikki kurssilla oli uutta. Olimme toki jo aikaisemmin treeneissä käyneet läpi sem se seo:n eroavaisuuksia ja ne olivat hämärästi muistissa, mutta itse kurssi auttoi vielä lähemmin tutustumaan aiheeseen.

Lisäksi huomasin jo kesällä Puskamestareiden hakukoneoptimoinnin osuvuuden, koska yritys tulee googlen hakukoneessa melkein ensimmäisenä haettaessa hakusanoilla pihatyöt jyväskylä.

Mitä vien käytäntöön?

Käytäntöön aion viedä oppimiani asioita esimerkiksi tulevissa nettisivuprojektissa tai kun harkitsen liittymistä tiimimme markkinointi tiimiin.

You May Also Like…

Älykäs intuitio

Mikä on se mystinen työkalu, jota Oprah, Einstein, Elon Musk, Steve Jobs, Nikola Tesla ja lukuisat muut aikamme nerot...

Digiyrittäjän käsikirja

Digiyrittäjän käsikirja kertoo, kuinka kannattava konsulttiyritys perustetaan ja kasvatetaan. Digikonsultti voi tehdä...

Suojattu: Lisää liksaa

Salasanasuojattu

Katsoaksesi tätä suojattua sisältöä, kirjoita salasana alle:

0 kommenttia

Lähetä kommentti