Tarina sinnikkyydestä ja periksi antamattomuudesta

Lähdeteos: Elämä breikkarin silmin

Lähdeteoksen kirjoittaja: Johannes Hattunen

Teoriapisteet: 2

Johannes ”Hatsolo” Hattunen

Johannes Hattunen on Jyväskylästä kotoisin ja nykyään Helsingissä asuva breikkari, yrittäjä, fysiikkavalmentaja ja motivaatiopuhuja. ”Hatsolo” tunnetaan breikkipiireissä nimellä ”white gorilla” ja hän on kansainvälisesti arvostetuimpia ja menestyneimpiä suomalaisia breikkareita. Nimi ”white gorilla” tulee Johanneksen isosta koosta ja siitä, että hän on pelätty vastustaja breikki ringeissä.

Elämä breikkarin silmin on tarina omien unelmien seuraamisesta ja sinnikkyydestä. Palava intohimo hiphop kulttuuriin sai nuoren miehen treenaamaan päivästä toiseen. Kirja kertoo inspiroivan tarinan, joka alkaa vuosituhannen vaihteen Jyväskylästä jatkuen breakdancen parrasvaloihin ympäri maailmaa. Kirja ei ole vain breikkarin henkilökuva, vaan aito ja inspiroiva tarina positiivisuudesta sekä periksiantamattomasta asenteesta.

Kirja on kertomus mahdottomana pidetyistä unelmista, joista tuli totta kovalla työllä, tinkimättömällä intohimolla ja ripauksella onnea.

Kertomusta pystyy hyvin peilaamaan tiimiakatemian arkeen, että asiat onnistuvat ja pystyt tehdä unelmistasi totta, jos teet sen eteen kovaa työtä. Positiivisella ja periksiantamattomalla asenteella saavutat sen minkä haluat toteuttaa.

Rakensimme pinkkutiimien kesken Maailman suurimman saunaillan yhdessä mieli ry:n kanssa. Tapahtuman vetäjä Niko Nenonen tuli kertomaan tapahtumasta akatemialle ja kysyi, että onko meillä halukkuutta ja aikaa auttaa tapahtuman rakentamisessa. No aikaahan meillä ei ollut yhtään, mutta halukkuutta oli sitäkin triplasti enemmän. Niimpä alettiin hommiin sillä meidän oli 4 viikossa rakennettava maailman suurin saunailta Lutakonaukiolle Jyväskylään. Projektipäällikkömme Amalia ja Aino jakoivat meidät eri ryhmiin ja ryhmille annettiin vastuut asioista mitä pitää tehdä, jotta tapahtuma onnistuu. Hommasimme kaiken yhteystyökumppaneista aktiviteetteihin ja teimme työvuorolistat ja tapahtuma sujui oikein mallikkaasti alusta loppuun. Periksiantamattomalla asenteella selviää hyvinkin pitkälle, jos vain haluaa tarpeeksi

Verkostoituminen tuli kirjassa esille vahvasti, kun Johannes kierteli ympäri maailmaa breikkitapahtumissa, niin hän tapasi mielenkiintoisen ihmisen. Training for warriors kuntosaliketjun omistajan. Tämä johti siihen, että Johannes toi kuntosalin suomeen ensimmäisenä kaikista. Tiimiakatemialla meillä on niin sanottuja ”Sprinttejä”. Jokaisella sprintillä meidän on käytävä vähintään 6 eri asiakastapaamisella, jonkun ihmisen kanssa keneltä haluat saada jotain oppeja omaan toimintaasi. Itse olen käynyt vasta noin 20:llä asiakastapaamisella akatemia aikana, mutta jo nyt olen saanut erittäin tärkeän kontaktini itselleni. Kun uudet rajapinkut tulivat Tiimiakatemialle niin vietin heidän kanssaan kokonaisen orientaatioviikon vaikka minun ei olisi tarvinnut. Tutustuin kaikkiin heistä ja löysin joukosta yhden ihmisen kenen kanssa ajatusmaailmamme kohtasi täydellisesti ja molemmat ovat yhtä kunnianhimoisia jos asia on vain kiinnostava mitä tehdään. Hänen kauttaan saatiin erittäin arvokas kontakti, johon olemme olleet yhteydessä yhteisen asiamme tiimoilta.

You May Also Like…

Älykäs intuitio

Mikä on se mystinen työkalu, jota Oprah, Einstein, Elon Musk, Steve Jobs, Nikola Tesla ja lukuisat muut aikamme nerot...

Digiyrittäjän käsikirja

Digiyrittäjän käsikirja kertoo, kuinka kannattava konsulttiyritys perustetaan ja kasvatetaan. Digikonsultti voi tehdä...

Suojattu: Lisää liksaa

Salasanasuojattu

Katsoaksesi tätä suojattua sisältöä, kirjoita salasana alle:

0 kommenttia

Lähetä kommentti