Johtavat Ajatukset

Kirjoittaja: Toni Uusimäki

2 marraskuun, 2021

Lähdeteos: Tiimiakatemian Johtavat Ajatukset

Lähdeteoksen kirjoittaja: Valmentajat

Teoriapisteet: 1

Johtavien ajatusten periaate käy kyllä ilmi akatemian arjessa melko vahvasti. Etenkin kaaoksen hallinta. Tiimiakatemiasta on muodostunut melko pitkälti juuri tällainen laitos, jossa pidetään yhteisöstä huolta ja ajatellaan positiivisesti ja rakentavasti. Se on mahtava piirre. Tekemällä oppiminen on tietyllä tapaa erinomainen tapa oppia, mutta siinä voi helposti suistua raiteilta, jos huomio siirtyy toiseen asiaan.

Nämä 10 ohjetta tiimiyrittäjälle ovat mielenkiintoinen asia. Niitä helposti ajattelee yksilötasolla alkuun, mutta olen huomannut, että tiimissä nämä asiat kiteytyvät hienosti kaikkien tiimin jäsenten ansiosta. Joskus saattaa jollain olla jokin kohta hukassa tilapäisesti, mutta tiimi auttaa siinä tapauksessa. Siitä voi olla kiitollinen.

Ihmissuhteiden merkitys tässä laitoksessa on sillä tasolla, että en edes huomannut tarvitsevani niin suurta kehitystä niissä, ennen kuin tulin akatemialle. Kenties muilla aloilla ihmissuhteita ei korosteta läheskään yhtä paljon. Verkostojen luominen, kaiken lisäksi, on täällä superhelppoa verrattuna muihin aloihin.

Matkustaminen on myös toinen asia, joka ei ensimmäisenä tule mieleen opiskelussa normaalisti. Kulttuurien näkeminen todella avartaa mieltä, ja minusta on hienoa, että siihen kannustetaan akatemialla.

You May Also Like…

Inspiroitunut

Inspiroituneena olen innostunut ja valmiina luomaan uutta. Näen, kuulen ja aistin uusia ideoita, kehitettävää tai...

VIHERPESUOPAS

Viherpesuopas - Jani Niipola, Antti Isokangas ja Riku Vassinen Löysin Nextorystä tänä vuonna (2022) julkaistun...

100 faktaa myynnistä

Toinen vuosi tiimiyrittäjänä tiimiakatemialla alkoi nyt syksyllä ja päätin ensimmäiseksi kirjaksi lukea Andrei...

0 kommenttia

Lähetä kommentti