Projektitoimisto Heiga

Me ollaan rohkea, rehellinen ja reipas jengi. Osataan kirjoittaa, mutta osataan jauhaa paskaakin.

heiga.fi

Aino "Aikku" Lahti

Aino "Aikku" Lahti

Bosslady Jorroisista - täyden kympsän tekijä

Yksi suurimmista kiinnostuksen kohteistani on johtajuus. Toisen vuoden tiimiliiderinä olen keskittynyt kirjoihin, jotka kasvattavat minua johtajana ja antavat uutta näkökulmaa tiimin asioihin. Johtajuuden lisäksi minua kiinnostaa myös jatkuva itseni kehittäminen kirjojen myötä, jonka vuoksi olen lukenut paljon itsensä johtamisesta. Kiinnostuksen kohteita löytyy kuitenkin lähes yhtä paljon kun hyttysiä kesässä, joten esseistäni löytyy varmasti paljon muutakin. Kirjoittajana olen luova ja tuon paljon omia ajatuksiani esille. Uskon, että akatemialla kirjoitustaitoni karttuvat vielä entisestään.

Iida Riipinen

Iida Riipinen

Ms. Myllis, innostuja ja gäppikeisari

Minulla on valtava itseni kehittämisen jano, joka vain tuntuu jatkuvasti kasvavan. En vielä osaa täysin rajata omaa suuntaani ja kiinnostustani, joten luen suhteellisen monipuolisesti kirjoja eri aihealueisiin liittyen. Tekstiä syntyy helposti ja paljon. Asiaa on, mutta osa varmasti menee vähän turhan länkytyksen puolelle, kun ajatuksenvirran oksentaa mustana valkoiselle. Pidän kirjoittamisesta ja se auttaa jäsentämään omia ajatuksia. Kirjoittaminen kiinnostaa yleisesti ja siinä haluaisinkin kehittyä vielä paljon!

Teemu "Hulkki" Hulkkonen

Teemu "Hulkki" Hulkkonen

Mr. Daily Bread - koska jokainen tiimi tarvitsee yhden Pieksämäkeläisen

Mä oon niitä onnekkaita, jotka on kasvanu Harry Potter -kirjojen parissa. Äiti luki mulle ja mun veljelle iltasaduks jokaisen kirjan ääneen. Esiteininä luin itseasiassa joka kesä Potterit läpi. Vähän vanhempana löysin Tulen ja jään laulut -sarjan, ne olikin ensimmäiset aikuisten kirjat, joista oikeasti nautin. Sittemmin kirjasarja televisioitiin HBO:lla Game of Thronesina.

 

Tiimiakatemialla tykkään lukea projekteihini liittyvää kirjallisuutta. Filosofinen pohdiskelu ei ole koskaan multa lähtenyt, joten kirjani ovat aina melko konkreettisesti faktoja ja lukuja käytäntöön.

Kirjoittaminen on mulle aika helppoa, mutta lukemisen muistaminen on aika vaikeaa, joten joudun tekemään tosi paljon muistiinpanoja. Haluan mun jokaisen esseen olevan semmonen, että se antaa lukijalle jotain hyötyä.

Mun lempikirjailija on Hemingway, tosin sen elämäntavoista ei kannata ottaa mallia.

Sonja "Soikku" Saukkonen

Sonja "Soikku" Saukkonen

Kirjoittaminen on aina ollut mulle helppoa ja mieleistä, lukeminen ei niinkään. Esseissäni onkin siis enemmän omaa pohdintaani kuin suoranaista kirjan referointia. Markkinoinnin ollessa lähellä sydäntäni päädyn usein lukemaan sitä käsitteleviä teoksia, mutta haluan kuitenkin lukea kirjoja monipuolisesti eri aiheista, ja olenkin voittanut esimerkiksi Waltari-palkinnon esseestäni, joka käsitteli kilpacheerleadingista kertovaa kirjaa ”Näin tehdään ihme”.

Petteri "Petu" Suomalainen

Petteri "Petu" Suomalainen

Hupiukko ja kirstunvartija - Nähtävillä livenä rajoitetun ajan Seppälän renkaanvaihdossa

Olen Pete ja tykkään lukea elämäkertakirjoja jollain asteikolla menestyneistä ihmisistä. Pyrin etsimään kirjoista jotain, joka liittyy omaan elämääni ja kouluuni.

Beda Räsänen

Beda Räsänen

Neiti Neon Studio; lähes yhtä intohimoinen yrittäjyydestä kuin Shrek-elokuvista

Luin melkein koko viime vuoden itsensä kehittämisen kirjoja, joten myös esseeni ovat olleet aika pitkälti itsetutkiskelua. Tänä vuonna päätin, että sellainen rypeminen saa riittää ja aion nyt ottaa luettavakseni liiketalouteen liittyviä kirjoja, jotka edistävät ammatillista kehittymistäni. Etenkin digimarkkinointi ja luovuus ovat nousseet kiinnostaviksi aiheiksi, niihin liittyviä esseitä on siis luvassa!

Aulis "Ulle" Mertaniemi

Aulis "Ulle" Mertaniemi

Kolmen P:n ihme; Pesis, pelle ja Pohjanmaa

Kirjoja luen melko laidasta laitaan, mutta eniten esseitä on tullut rustattua johtamisesta ja asiakkuushallinnasta, erityisesti viimeisen vuoden asiakkuuspäällikön pestin myötä. 

Rock Åkerlund

Rock Åkerlund

Kiven(:D)kovaa kestävyyttä ja kissarakkautta

Olen Rock Åkerlund ja pääkiinnostuksen kohteena Tiimiakatemialla on ehdottomasti markkinointi. Siksi suurin osa kirjoista joita luen, liittyy aiheeseen vahvasti. Toki lukulistassani pyörii myös muutkin aiheet.

Kirjoittajana olen mielestäni selkeä, pohdiskeleva ja ajoittain huvittavakin. Tykkään kirjoittaa ja haluan kehittyä siinä vielä paremmaksi.

Helena "Hulina" Vepsäläinen

Helena "Hulina" Vepsäläinen

Markkinointimessias - Meitäkin vituttais, jos sun tiimissä ei ois Helena

Minua voi kutsua nimellä Helena tai Hulina. Tykkään lueskella eniten markkinointiin liittyvää kirjallisuutta, kun sen aiheen parissa temmellän muutenkin. Myös luovuuteen ja tekstilliseen ilmaisuun liittyvät opukset vievät suurella todennäköisyydellä jännän äärelle.

Wiljami Jokela

Wiljami Jokela

Always late but worth the wait

Meikä on lapsena ollut ihan älytön lukutoukka. Aku Ankkoja on tullut luettua aivan käsittämätön määrä ja osasin tunnistaa ulkoa lähes kaikki akkari piirtäjät. Älypuhelimet ja muu ruutuviihde on vaikeuttanut lukemisharrastusta harmittavan paljon, mutta tykkään lukemisesta edelleen. Kirjoittajan olen tiivistäjä. Tuppaan välillä tiivistämään lukemaani kirjaa ja kirjoitan reflektioni yleensä sillä ajatuksella, että reflektion lukijalla ei ole ennakkoon mitään hajua lähdekirjasta. Olen perfektionisti, yritän olla hauska ja kirjoitusprosessini kestää yleensä kauan, mutta kaikki mitä julkaisen on ainakin tarkkaan harkittua. Hyviä lukuhetkiä:Dd

Antti "Dippa" Seppälä

Antti "Dippa" Seppälä

Virkistysalan ammattilainen (ja nestemäisen sellaisen kokemusasiantuntija)

Antti täällä moi! Rovaniemeltä kotoisin, mut Jyväskylässä asustelen. Vapaa-ajalla penkkiurheilen, käyn salilla ja juhlin elämää. Minun kirjoittamani esseet ovat todella yksinkertaisia ja selkeitä. Tykkään reflektoida esseissäni omaa elämää, Heigaa ja projekteja. Yritän lukea sellaisia kirjoja, jotka auttavat minua kehittymään-

Milja Pentti

Milja Pentti

Adrenaliinia himoitseva hurjapää

Kirjoittelen juttuja, ideoita ja näkemyksiä eri kirjoista joita luen. Olen kiinnostunut elämänkertakirjoista, mutta luen kaikkea laidasta laitaan.

Lauri "Late" Koivisto

Lauri "Late" Koivisto

Myyntimies Muuramesta!

Late, positiivinen ja iloinen tiimiyrittäjä Heigasta. Oppimisen kohteina johtaminen ja myynti. Tekstejä löytyy niin oman elämän pohdinnasta aina tiimityöhön ja johtamiseen. Kirjoittajan pyrin olemaan tarinallinen ja peilaamaan luetun teoksen asiaa omaan elämääni